An Unbiased View of קידום אתרים לוקאלי
An Unbiased View of קידום אתרים לוקאלי
Blog Article
מינוף ביקורות והמלצות מקומיות: ביקורות והמלצות מקומיות הן גם חלק חשוב בקידום אתרים מקומיים. ביקורות והמלצות חיוביות יכולות לעזור לבנות אמון ואמינות עם לקוחות מקומיים, ובמקביל גם לעזור לשפר את דירוג האתר במנועי החיפוש. עסקים וארגונים צריכים לשאוף לקבל כמה שיותר ביקורות והמלצות חיוביות על מנת לשפר את מאמצי קידום האתר המקומי שלהם.
מאידך, כאשר מקדמים וממתגים עסק ושירותים רק באזור מסוים והופכים את העסק מזוהה עם האזור אזי שגוגל מזהה את העסק כקנוני וסמכותי באזור שלו וזה בהחלט יסייע בהתקדמותו בתוצאות החיפוש המקומיות.
גורם נוסף חשוב שעליו מצביעים אנשי מקצוע הוא כמות האזכורים המקומיים שיש לחברות כאשר האתר שלהן מופיע באינדקסים מקומיים, באתרים המזוהים עם אותה העיר – גוגל מזהה את העסק כבעל חשיבות מקומית.
וודאו שהאתר שלכם זמין למנועי חיפוש. שימו לב שאין טקסטים כתמונות בתוך האתר, בעיקר כדי לאפשר למנועי החיפוש להוציא את המידע הרלוונטי מהאתר עבור הגולשים השונים.
זוהי הדרך הבטוחה והטובה ביותר לבניית אסטרטגיית קידום לוקאלי מנצחת.
מדיה חברתית היא עוד דרך מצוינת לקדם אתר מקומי. פלטפורמות כמו פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר ויוטיוב הן כלים מצוינים לחיבור עם לקוחות מקומיים ולהגברת הנראות של האתר. עסקים וארגונים צריכים ליצור חשבונות בפלטפורמות המדיה החברתיות הפופולריות ביותר.
יש לציין שמלאכת קידום לוקאלי יכולה להתבצע הן בקידום ממומן והן בקידום אורגני במגוון דרכים ושיטות.
בנוסף, חשוב לקחת בחשבון את המאפיינים התרבותיים של הקהל ואת המסרים הרווחים המועברים לו בארה"ב.
גוגל רוצה להציג את עשרת התוצאות המדויקות ביותר לשאילתת החיפוש, לפיכך, לרלוונטיות המידע שאנו מציגים יש השפעה ישירה על המיקום.
בהתחשב במספר העצום של חברות המתחרות על הבמה העולמית והאתגר הגדול בהשגת דירוג גבוה עבור מילות מפתח רלוונטיות, ביצוע אסטרטגיה מקיפה היא קריטית.
תדאגו לרשום תיאור מעמיק של העסק שלכם העונה על ההנחיות של גוגל בנושא ואף מכיל בצורה טבעית ביותר מילות מפתח רלוונטיות ואת שם האזור אותו אתם מנסים לטרגט.
האם הפרטים מעודכנים ומדויקים? שימו לב לפרטים הקטנים אך החשובים כמו שעות פתיחה, כתובת ומספר טלפון מעודכן.
חיפוש מקומי הוא ערוץ חיוני לעסקים מכל הסוגים המשרתים לקוחות מקומיים – זכייניים, רשתות קמעונאיות, מותגי שירותים פיננסיים, נותני קידום אתרים לוקאלי שירות, מותגים ארגוניים וכו.
גוגל מגדיר מרחק כ"כמה רחוקה כל תוצאת חיפוש פוטנציאלית ממונח המיקום המשמש בחיפוש. אם משתמש לא מציין מיקום בחיפוש שלו, גוגל מחשב מרחק על סמך מה שהוא כן יודע על מיקומו.